Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Στη σέντρα βγάζει ο Επίτιμος τον... Άτιμο!


 
 
Το έχει πάρει απόφαση ο Ψηλός. Θα του κάνει τη ζωή μαρτύριο του Τρελαντωνάκη της Συγγρού! Με το κύρος και τη βαρύτητα των παρεμβάσεών του είναι αποφασισμένος να τον εμφανίζει κάθε τόσο ως κάτι μεταξύ...
Παπαρήγα και Τσίπρα! Καλώντας τον να στοιχηθεί στις πάγιες θέσεις και αρχές που η Μεγάλη Φιλελεύθερη Κεντροδεξιά Παράταξη υποστήριζε εδώ και δεκαετίες. Και που σήμερα -με το μαχαίρι στο λαιμό- καλείται να εφαρμόσει -χωρίς να το πιστεύει και χωρίς να το θέλει- μια σοσιαλιστική κυβέρνηση. Του κόμματος που κατεξοχήν ευθύνεται για τον οικονομικό εκτροχιασμό της Ελλάδας από το 1981 και μετά, υπό τις ολετήριες κραυγές (βλ. Τσοβόλα, δώστα όλα!) του Εθνικού Ραμολιμέντου, Ανδρέα Παπανδρέου.

Δίκαια αποδίδει η Ιστορία. Βγάζει στη σέντρα τους Μεγάλους Ενόχους: το ΠΑΣΟΚ και τον Εφιάλτη της ΝΝΔ, που ανέτρεψε το 1993 τη μοναδική Κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης που προσπάθησε -αλλά δεν την άφησαν- να αποτρέψει τον κατήφορο και τη χρεοκοπία.

Γι’ αυτό και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κάλεσε χθες επιτακτικά την αξιωματική αντιπολίτευση να στηρίξει χωρίς περιστροφές τις προσπάθειες που υπό τις ασφυκτικές επιταγές της Ευρώπης καλείται να αναλάβει η Κυβέρνηση. Απόλυτα ιστορικά, πανεθνικά και πανευρωπαϊκά δικαιωμένος ο Ψηλός, έχει κάθε δικαίωμα να απαιτεί τη συναίνεση, ώστε να αποτραπεί -έστω και στο παρά πέντε- ο όλεθρος για το Λαό και την Πατρίδα.

Τώρα, εάν θα τον ακούσει ο Τρελός; Σίγουρα όχι! Ήταν, είναι και θα παραμείνει ο Μεγάλος Άτιμος της ελληνικής πολιτικής ζωής. Που βάζει το βρώμικο τομάρι του πάνω από το Συμφέρον της Χώρας. Και είναι πρόθυμος να ξεπουλήσει και να προδώσει τα πάντα, αρκεί -όπως αφελώς νομίζει- να ωφεληθεί ο ίδιος...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: