Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Άλλη μια μεγάλη ιστορική δικαίωση για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Η πλειοψηφία των πολιτών θέλουν αποκρατικοποιήσεις!

 

Ευλογημένος άνθρωπος ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Τον κρατά ο Θεός στη ζωή, σε γήρας βαθύ και τιμημένο, για να δει τον προσωπικό του πολιτικό μόχθο να καρποφορεί. Έστω και μέσα από οδύνες και σπαραγμούς. Έστω και με την προσωπική του αυτοθυσία. Έστω και κάτω από την πικρή αλήθεια της...

αναγκαστικής προσγείωσης...
Αλλά αυτό έχει αξία για να σε χαρακτηρίσει Μεγάλο η Ιστορία: Να θυσιάζεις τα ποταπά προσωπικά σου οφέλη για χάρη του γενικού καλού και της Πατρίδας. Και αυτό -μεταπολεμικά- το έκανε μόνο ο Μητσοτάκης!

Πριν από 20 χρόνια, η Ελλάδα σειόταν από την έξαρση του αλητήριου ανδρεοπαπανδρεϊκού λαϊκισμού, που αντιτίθετο σε κάθε λογική ή συζήτηση περί αποκρατικοποιήσεων! Θυμόμαστε όλοι τι υποκοσμική και μαφιόζικη σπέκουλα έγινε με τους πράσινους Κολλάδες και την ΕΑΣ ή με την ΑΓΕΤ-Ηρακλής. Και στο τέλος, ο Μητσοτάκης έπεσε, όταν οι κρατικοδίαιτοι προμηθευτές εξαγόρασαν το Σαμαρά και τους συνεφιάλτες του (Συμπιλίδη, Στεφανόπουλο και τη λοιπή σπείρα), για να αποτρέψουν την αποκρατικοποίηση του ΟΤΕ!

Σήμερα, στα πρόθυρα της καταστροφής και της χρεοκοπίας, ο λαός αρχίζει πια να αντιλαμβάνεται τα ιστορικά του λάθη (διότι στη Δημοκρατία οι αποφάσεις του λαού είναι σεβαστές, αλλά όχι αλάθητες) και να αναθεωρεί πάγιες και κατεστημένες αντιλήψεις του χθες.

Η δημοσκόπηση της GPO, που παρουσιάστηκε απόψε στο MEGA, έδωσε το πιο ενδιαφέρον στοιχείο της τελευταίας 20ετίας! Και αυτό δεν είναι ούτε η ευμετάβολη «πρόθεση ψήφου», ούτε οι εν θερμώ απαντήσεις των δοκιμαζομένων πολιτών για το Μνημόνιο. Αλλά το ότι η πλειοψηφία του λαού (ένα 55% περίπου) τάσσεται υπέρ των αποκρατικοποιήσεων!!! Φοβερό! Και μάλιστα, η πλειοψηφία αυτή διαμορφώνεται κυρίως από τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, που σε ποσοστό 60%(!!!) είναι υπέρ αυτής της αμιγώς φιλελεύθερης πολιτικής.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί, ότι οι -θεωρούμενοι ως κατεξοχήν- φιλελεύθεροι οπαδοί της σαμαρικής ΝΝΔ δίνουν μόλις 50% σ’ αυτήν την πολιτική, που κοσμούσε πάντα -στα λόγια- τα προγράμματα της ελληνικής Κεντροδεξιάς...

Αυτή είναι η δικαίωση. Αυτός είναι ο έπαινος για το Μεγάλο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Ο Λαός αρχίζει να αντιλαμβάνεται -επιτέλους, μετά από 20 χρόνια!- ότι πηγή όλων των κακών είναι το μεγάλο, σπάταλο και διεφθαρμένο Κράτος, ο κρατικοδίαιτος Συνδικαλισμός, και όλο αυτό το νοσηρό περιβάλλον μέσα στο οποίο ευδοκιμούν και ακμάζουν οι πάσης φύσεως λαμογιές και η οικονομική αιμορραγία της χώρας.

Ας αξιοποιήσει το πολιτικό σύστημα αυτήν την ιστορική κατάκτηση. Ας προχωρήσουμε εδώ και τώρα σε τολμηρές αποκρατικοποιήσεις, απαλλάσσοντας οριστικά τους Έλληνες πολίτες από το άγος των Φωτόπουλων και λοιπών κρατικοδίαιτων νταβατζήδων, που κάνουν πάρτυ με το βιος και τον ιδρώτα του Λαού.
Πηγή: DeFreJus

Δεν υπάρχουν σχόλια: