Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΤΟΜΕΑΡΧΕΣ NΔ.Κλειστή σύσκεψη με αιχμές κατά Σαμαρά!




Ενστάσεις που πήραν τη μορφή ευθείας κριτικής ως προς τις επιλογές της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, τόσο σε επίπεδο προσώπων όσο και στο επίπεδο διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού του κόμματος, εξέφρασαν τομεάρχες του κόμματος κατά τη διάρκεια «κλειστής» σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης υπό την προεδρία του κ. Κ. Τασούλα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύσκεψη, η οποία έγινε προκειμένου να επιτευχθεί ο καλύτερος συντονισμός, υπήρξαν στελέχη που μίλησαν ευθέως για την ύπαρξη μιας μικρής ομάδας ανθρώπων που κινούνται γύρω από τον πρόεδρο και οι οποίοι λαμβάνουν τις αποφάσεις.
«Μας αντιμετωπίζουν ως αναγκαίο κακό», φέρεται να είπε κάποιος από τους συμμετέχοντες.
Επίσης, ενστάσεις εκφράστηκαν και ως προς την επικοινωνιακή πολιτική, καθώς τουλάχιστον δύο εκ των παρισταμένων σημείωσαν ότι το κόμμα δεν προωθεί όσο θα έπρεπε τις ανακοινώσεις που εκδίδουν για τα θέματα της επικαιρότητας.
Θολή γραμμή
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν έλειψαν και τα «καρφιά» για τον κ. Σαμαρά.

Συγκεκριμένα, αν και για ευνόητους λόγους απέφυγαν να αναφερθούν ονομαστικά στον πρόεδρο του κόμματος, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επεσήμαναν ότι υπάρχει θέμα και συντονισμού αλλά και «καθορισμού της γραμμής» για πολλά από τα τρέχοντα ζητήματα, με αποτέλεσμα κανείς να μη γνωρίζει τι θα πρέπει να πει όταν καλείται στα μέσα ενημέρωσης.
Στη σύσκεψη μετείχαν, μεταξύ άλλων, οι τομεάρχες κ. Βλάχος, Σπηλιωτόπουλος, Παπαδόπουλος, Καλαφάτης, Τζαβάρας, Κυρ. Μητσοτάκης, Μουσουρούλης και Χατζηδάκης.
phgh:ethnos.online

Δεν υπάρχουν σχόλια: