Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Με... στριπτίζ τη βρίσκουν στα Χανιά ο σαμαρο-Βολουδάκης και τα υποτακτικά του!...! [ντοκουμέντο]

Η αφίσα που βλέπετε ολόκληρη παρακάτω (συγγνώμη στους αναγνώστες μας για τη δημοσίευσή της, αλλά αυτές είναι οι «θυσίες» της ενημέρωσης!) δεν είναι ούτε φάρσα ούτε Photoshop. Έχουν γεμίσει τα Χανιά με αυτές τις αφίσες της... σαμαρικής ΔΑΠ-ΝΔΦΚ (αποτελούμενης φυσικά εξολοκλήρου από εκτός Κρήτης φοιτητές των Χανίων...), που διαφημίζουν το «καυτό» πρωταπριλιάτικο πάρτυ της σαμαρονεολαίας!

Μάλιστα τα σαμαρολοβοτομημένα είχαν το θράσος -και τη βλακώδη «έμπνευση»...- να κολλήσουν τέτοιες αφίσες και έξω από τα γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας στα Χανιά... Έτσι μάθαμε για το απίστευτο κατάντημα της πάλαι ποτέ πρωτοπόρας φοιτητικής παράταξης της πάλαι ποτέ μεγάλης ΝΔ. Δεν ξέρουμε βέβαια, εάν στο εν λόγω πάρτυ θα παρευρεθεί και ο «πρόεδρος Αντώνης» ή έστω η Βασιλικούλα η Τζότζολα, για να βγει με ή χωρίς... μπικίνι μέσα από καμιά τεράστια τούρτα!!!

Αλλά τι να περιμένει κανείς από τα «στερημένα» του αποτυχημένου Βολουδάκη; Αφού τον πέταξαν έξω από τα μπλογκς και το διαδίκτυο για τα... μάτια της Τζότζολα, προσπαθεί τώρα να «τη βρει» με τα «ροζ πάρτυ» των λιγοστών υποτακτικών του στα Χανιά...

Κρίμα, ρε Μανούσο! Και το παίζεις και... «ευσεβής Χριστιανός», τρομάρα σου!...!

Πηγή: DeFreJus

Δεν υπάρχουν σχόλια: