Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Τρίτο κόμμα και στη Φθιώτιδα η ΝΝΔούλα του Σαμαρά! Φεύγει ο Γιαννόπουλος...



Όταν πριν λίγο καιρό λέγαμε, ότι η Φθιώτιδα παραδόθηκε ολοκληρωτικά στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, κάποιοι μας κατηγόρησαν, ότι υπερβάλλουμε.

Μιλούσαμε για μία έδρα στη Φθιώτιδα, και τώρα μπορούμε να μιλάμε με ασφάλεια, ότι η Δημοκρατική Συμμαχία διεκδικεί και... δεύτερη έδρα! Και πάλι ίσως κάποιοι πούνε ότι υπερβάλλουμε...

Δεν υπερβάλλουμε καθόλου. Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.

Εντύπωση προκάλεσε η παρουσία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θανάση Γιαννόπουλου, στις 24-3-2011 σε εγκαίνια καταστήματος στη Λαμία -του Γιάννη Βασιλονικολού, μέλους της ομάδας πρωτοβουλίας Λαμίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας- όπου βρίσκονταν πλήθος κόσμου, στην πλειοψηφία τους φιλικά προσκείμενοι στη Δημοκρατική Συμμαχία και υποστηρικτές της κας Ντόρας Μπακογιάννη.

Χθες, με δηλώσεις του στην τοπική εφημερίδα της Λαμίας «ΣΕΝΤΡΑ», ο κ. Γιαννόπουλος, αποκάλυψε τις μελλοντικές προθέσεις του να εγκαταλείψει τη Φθιώτιδα, «μετακομίζοντας» στην Αθήνα!

Επανάληψη του ίδιου έργου με την Όλγα Κεφαλογιάννη, που εγκατέλειψε άρον-άρον το Ρέθυμνο, συνειδητοποιώντας, ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να ξαναβγάλει βουλευτή στο νομό...

Αξίζει να τονιστεί, ότι οι ψηφοφόροι του Θανάση Γιαννόπουλου, στη συντριπτική πλειοψηφία τους, είναι οπαδοί της Ντόρας Μπακογιάννη. Οι λόγοι είναι προφανείς, γιατί ποτέ του ο Θανάσης Γιαννόπουλος δεν έκρυψε την αγάπη και πίστη του στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τη Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο επί πολλά χρόνια άμεσος συνεργάτης του γραφείου του Θανάση Γιαννόπουλου, πολιτευτής Ευρυτανίας κ. ΗΛΙΑΣ ΧΟΡΜΟΒΑΣ, είναι ήδη μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Ομάδας Πρωτοβουλίας Λαμίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας, και από τα σημαντικότερα στελέχη της ομάδας, μαζί με τους άλλους συμμαχητές, Δημήτριο Γαλάνη, Ταξιάρχη Ζαλοκώστα, Ηλία Τσιούμα, Στέλλα Μπακογιώργου, Σπύρο Κωσταρά, Θάνο Τσαντήλα, Χρήστο Ράπτη, και πολλούς ακόμη... μαχητές της Ντόρας Μπακογιάννη.

Στη φωτό, ο Ηλίας Χόρμοβας, στενός συνεργάτης του Θανάση Γιαννόπουλου, συνοδεύει την κ. Ντόρα Μπακογιάννη. Διακρίνονται επίσης οι Χειμευτός Πάρις, Ταξιάρχης Ζαλοκώστας, Ηλίας Τσιούμας, και άλλοι Σύμμαχοι της Φθιώτιδας
Προφανώς, κάτι πρέπει να... ήξεραν για τις προθέσεις του Θανάση Γιαννόπουλου τόσο η πρόεδρος της Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη όσο και ο στενός του συνεργάτης, ΗΛΙΑΣ ΧΟΡΜΟΒΑΣ και οι λοιποί Σύμμαχοι της Φθιώτιδας, που επέμεναν τα γραφεία του κινήματος στη Λαμία να στηθούν κάτω από το γραφείο του βουλευτή της ΝΔ, στην πλ. Ελευθερίας της πόλης!...!

Συμπέρασμα: Η Φθιώτιδα εκλέγει 5 βουλευτές. Αποτολμούμε την πρόβλεψη, βάσει των γεγονότων και το γενικότερου πολιτικού κλίματος, ότι στις επόμενες εθνικές εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, η Δημοκρατική Συμμαχία θα εκλέξει 2 βουλευτές, το ΠΑΣΟΚ άλλους 2 και... τρίτη και καταϊδρωμένη θα έρθει η ΝΝΔ με 1 μόνο βουλευτή (προφανέστατα τον «ευνοούμενο» του σαμαρισμού, κ. Σταϊκούρα).
 
Πηγή: DeFreJus

Δεν υπάρχουν σχόλια: